Greek Articles 81-90

Here you can read Greek articles, which are also available in JPG format. For any questions or requests, please contact Sakis Gouzonis by using the e-mail address on the Contact page.

 

<< Previous | Greek Articles 81-90 | Next >>

 

Greek Articles 81-90

Greek Article #90

Το έβδομο άλμπουμ του Ελασσονίτη Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Larissa Net
Greece, European Union
Monday, 14 July 2014

Έντεκα μήνες μετά το επιτυχημένο «Spiritual Unity» που του χάρισε έντονη δημοσιογραφική και ραδιοφωνική κάλυψη, καθώς επίσης και έναν τεράστιο αριθμό μουσικών downloads, ο Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει με το 7ο προσωπικό του άλμπουμ με γενικό τίτλο «Golden Heart», καταθέτοντας και σε αυτό το άλμπουμ, όπως πάντα, την αγάπη του για την ηλεκτρονική και κινηματογραφική μουσική.

Το νέο άλμπουμ, το οποίο ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα και περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουργια κομμάτια σε σύνθεση και ενορχήστρωση του ίδιου, φανερώνει το μεγάλο εύρος του ταλέντου του συνθέτη και την ικανότητά του να συνδυάζει την ψυχαγωγία με πολύ υψηλών προδιαγραφών κομμάτια που μένουν μέσα στο χρόνο. Ένα γεγονός που αποδεικνύει πόσο αυτά αντέχουν μέσα στο χρόνο και πόσο πολύ αγαπιούνται από το κοινό είναι το τεράστιο διεθνές fan club του συνθέτη που ξεπερνά τους 530.000 ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται, καθώς επίσης και τα εκατομμύρια μουσικών downloads που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Κάθε νέα δισκογραφική δουλειά του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη γίνεται αφορμή για να επισκεφτούμε μέρη του μυαλού μας που δεν έχουμε ξαναεπισκεφτεί.

Το άλμπουμ «Golden Heart» κυκλοφορεί από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη, www.SakisGouzonis.com, δωρεάν για όλους τους ακροατές.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Larissa Net


Greek Article #89

Η έβδομη δισκογραφική δουλειά του πολυβραβευμένου συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Infoblog
Greece, European Union
Sunday, 16 March 2014

Στις 14 Ιουλίου 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς η έβδομη δισκογραφική δουλειά του πολυβραβευμένου μουσικοσυνθέτη Σάκη Γκουζώνη.

Εδώ και έξι χρόνια, γνωστός σε Ελλάδα και εξωτερικό ως Sakis Gouzonis, συνθέτει, ενορχηστρώνει και παράγει ηλεκτρονική και κινηματογραφική μουσική, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Η μουσική του έχει παιχτεί και κατεβεί σε μορφή MP3 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα, ενώ περισσότεροι από 510.000 ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές έχουν γίνει φίλοι και οπαδοί της μουσικής του. Επιπλέον, στο μεγαλύτερο μουσικό κοινωνικό δίκτυο MySpace (myspace.com/sakisgouzonis) διατηρεί την πρωτιά επί έξι συνεχόμενα χρόνια με εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους φίλους, γεγονός που κανείς άλλος Έλληνας καλλιτέχνης δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, ενώ για την υψηλού επιπέδου μουσική του έχει αποσπάσει πρώτα, δεύτερα και τρίτα βραβεία, αλλά και διακρίσεις σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς.

Με πολλές δεκάδες δημοσιογραφικών άρθρων στην Ελλάδα (εφημερίδα Επαρχιακός Λόγος, εφημερίδα Ημερήσιος Κήρυκας, εφημερίδα Ελευθερία, Mic portal, Tro-ma-ktiko blog, Tralala portal, Larissa Net portal, KavalaPress portal, Flow e-magazine, κ.ά.), αλλά και στο εξωτερικό (Highwire Daze e-magazine, IMRadio, Blazing Minds blog, Spacerock Reviews blog, One World Music radio, NeuFutur e-magazine, The Equal Ground e-magazine, AltSounds music community, Broadway World portal, Music Industry News Network, CountryHome e-magazine, Eyeplug e-magazine, UK Top 40 Charts e-magazine, κ.ά.), δικαίως θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της γενιάς του. Ο Steve Sheppard, πρώην σχολιαστής της Βρετανικής τηλεόρασης BBC, έγραψε για τον Σάκη Γκουζώνη: «…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition ‘Lead Me Home’… ‘Till The End Of Time’ has a grandeur and a majestic quality about it that after hearing one would have to stand and applaud…»

Η έβδομη δισκογραφική δουλειά του συνθέτη, που θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα πρωτότυπα μουσικά κομμάτια, θα διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του, www.SakisGouzonis.com.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Infoblog


Greek Article #88

Νέο άλμπουμ από τον δημοφιλέστερο Έλληνα ηλεκτρονικό συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by KavalaPress
Greece, European Union
Wednesday, 18 September 2013

Με νέα δισκογραφική δουλειά υπό τον τίτλο Spiritual Unity επανέρχεται φέτος ο διεθνώς πολυβραβευμένος Έλληνας συνθέτης Sakis Gouzonis. Εδώ και μια εξαετία, ο Έλληνας συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός γράφει ηλεκτρονική μουσική που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δημοφιλής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως όλες οι προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές του συνθέτη, έτσι και η νέα δισκογραφική δουλειά του παίρνει αυτή τη δημοφιλία πέρα από τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής και, πράγματι, πέρα από τις Ελληνικές ακτές.

Η μουσική του Σάκη Γκουζώνη έχει κατεβεί και μοιραστεί σε μορφή MP3 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα και περισσότεροι από 450.000 ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές έχουν γίνει φίλοι της μουσικής του (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι μη εγγεγραμμένοι ακροατές). Ο επίσημος ιστοχώρος του, www.SakisGouzonis.com, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς μουσικούς ιστοχώρους του διαδικτύου. Επιπρόσθετα, στο MySpace, το μεγαλύτερο στην ανθρώπινη ιστορία μουσικό κοινωνικό δίκτυο (myspace.com/sakisgouzonis) διατηρεί την πρωτιά επί έξι συνεχόμενα χρόνια με εκατοντάδες χιλιάδες εγγεγραμμένους φίλους, γεγονός που κανείς άλλος ανεξάρτητος ή με δισκογραφικό συμβόλαιο καλλιτέχνης δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Για την εξαιρετικά υψηλού επιπέδου μουσική του έχει επίσης αποσπάσει πρώτα, δεύτερα και τρίτα βραβεία, αλλά και διακρίσεις σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς όπως, ο Composition Competition, το Meeting of Music & Poetry, ο UK Songwriting Contest…

Τα Ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει έως σήμερα πάνω από 80 άρθρα σχετικά με τη μουσική του Σάκη Γκουζώνη, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για Έλληνα ανεξάρτητο καλλιτέχνη. Ο Sakis Gouzonis έχει παρουσιαστεί σε πολλές μεγάλες εφημερίδες είτε τοπικές είτε εθνικής εμβέλειας, καθώς επίσης και στα πιο δημοφιλή Ελληνικά blogs, Ελληνικά μουσικά περιοδικά και Ελληνικούς μουσικούς ιστοχώρους. Συγκεκριμένα, έχει παρουσιαστεί κατ’ επανάληψη στην εφημερίδα Επαρχιακός Λόγος (η μεγαλύτερη εφημερίδα της επαρχίας Ελασσόνας όπου και διαμένει), στις εφημερίδες Ημερήσιος Κήρυκας και Ελευθερία (οι δύο μεγαλύτερες εφημερίδες του Ν. Λάρισας), στα μουσικά portals Tralala και Mic (τα δύο πιο δημοφιλή Αθηναϊκά μουσικά portals), στο blog Tro-ma-ktiko (το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα Ελληνικό blog) και σε μια πλειάδα ακόμη Ελληνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Πολύ έντονη είναι και η δημοσιογραφική κάλυψη από το εξωτερικό, με περιοδικά και μουσικά sites να δημοσιεύουν συνεχώς πολύ θετικές κριτικές για τη μουσική του, άρθρα και συνεντεύξεις. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν ασχολούνται μαζί του μόνο ιστοχώροι της ηλεκτρονικής μουσικής, αλλά η μουσική του έχει εισβάλλει μέχρι και σε περιοδικά σκληρού rock, metal και άλλα. Το Αμερικανικό περιοδικό Highwire Daze, το Αμερικανικό μουσικό κοινωνικό δίκτυο IMRadio, το εξαιρετικά δημοφιλές Βρετανικό blog Blazing Minds, το Βρετανικό blog Spacerock Reviews, η εξαιρετικά δημοφιλής Αμερικανική μουσική κοινότητα ΑltSounds, το γνωστό Αμερικανικό portal Broadway World, το Αμερικανικό Music Industry News Network, το Γερμανικό περιοδικό CountryHome και το Βρετανικό περιοδικό Eyeplug είναι μερικά μόνο από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τη μουσική του Σάκη Γκουζώνη.

Ο Steve Sheppard, πρώην σχολιαστής της Βρετανικής τηλεόρασης BBC, έγραψε σχετικά με τη μουσική του Σάκη Γκουζώνη όταν την πρωτοάκουσε: «…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition ‘Lead Me Home’… ‘Till The End Of Time’ has a grandeur and a majestic quality about it that after hearing one would have to stand and applaud…»

Αυτό που προκαλεί πραγματική εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός ότι όλα τα παραπάνω έχουν επιτευχθεί από τον Σάκη Γκουζώνη χωρίς καμιά υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες, managers, ή εταιρείες marketing. Το ερώτημα που απασχολεί τους νέους καλλιτέχνες «Πώς μπορώ να προωθήσω τη μουσική μου μέσα από το διαδίκτυο;» φαίνεται πως έχει απαντηθεί από τον Σάκη Γκουζώνη, ενώ μέσα στις προθέσεις του συνθέτη είναι και η έναρξη δωρεάν σεμιναρίων πάνω στο online music marketing, τα οποία θα απευθύνονται σε νέους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κάνουν μουσική καριέρα χωρίς την υπογραφή συμβολαίου με δισκογραφική εταιρεία.

Η νέα δισκογραφική δουλειά, που περιλαμβάνει συνολικά δέκα πρωτότυπα μουσικά κομμάτια, διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη, www.SakisGouzonis.com, όπου συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων και οδηγίες για το πώς μπορούν να ακούν και να κατεβάζουν δωρεάν μουσική οι ακροατές.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on KavalaPress


Greek Article #87

Ο Sakis Gouzonis κυκλοφορεί την έκτη δισκογραφική δουλειά του

Greek Article by Net Periodiko
Greece, European Union
Sunday, 1 September 2013

Πίσω στο 2007, όταν ξεκινούσε ο Sakis Gouzonis την προώθηση της μουσικής του αποκλειστικά μέσα από το διαδίκτυο, κανένας δεν περίμενε αυτό που θα επακολουθούσε.

Μέσα σε ελάχιστους μήνες, ο Sakis κατέκτησε την κορυφή πολλών διεθνών music charts (συμπεριλαμβανομένων και των MySpace Music Charts), γεγονός που του απέφερε έναν τεράστιο αριθμό οπαδών σε πάρα πολλές χώρες.

Η μουσική του μιλούσε απευθείας στις καρδιές των ανθρώπων, μικρών και μεγάλων και ο αριθμός των υποστηρικτικών μηνυμάτων που άρχισε να λαμβάνει ήταν τεράστιος. Τον Αύγουστο του 2008 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με γενικό τίτλο «First Contact» (Πρώτη Επαφή), ο οποίος περιελάμβανε μεταξύ άλλων και τα κομμάτια «Anthem Of Love», «Give Me A Chance» και «Elegy», κομμάτια που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το παγκόσμιο μουσικόφιλο κοινό, ενώ και τα τρία απέσπασαν διεθνή μουσικά βραβεία και διακρίσεις, αλλά και έντονη ραδιοφωνική κάλυψη.

Έξι χρόνια μετά, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει πέντε επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και διατηρώντας ένα fan club που ξεπερνά κατά πολύ τις 450.000 σε 220 χώρες / περιοχές, επανέρχεται με την έκτη δισκογραφική δουλειά του που φέρνει τον τίτλο «Spiritual Unity».

Η νέα δισκογραφική δουλειά αποτελείται από δέκα πρωτότυπες συνθέσεις ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής και είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα μέσα από το www.SakisGouzonis.com, τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Net Periodiko


Greek Article #86

«Spiritual Unity» – Η έκτη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Mind Radio
Greece, European Union
Thursday, 29 August 2013

Ο δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής της νέας γενιάς κυκλοφόρησε την έκτη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Spiritual Unity».

Δέκα συναρπαστικά ορχηστρικά κομμάτια περιλαμβάνονται στη νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους ακροατές μέσα από τον επίσημο ιστοτόπο του συνθέτη στο www.SakisGouzonis.com.

Ο Σάκης Γκουζώνης είναι ο μοναδικός Έλληνας ηλεκτρονικός συνθέτης της νέας γενιάς που πάντα καταφέρνει με περίτεχνο τρόπο να συνδυάζει την ψυχαγωγία με πολύ υψηλών προδιαγραφών κομμάτια που αντέχουν στο χρόνο. Αυτό που αποδεικνύει πόσο αυτά αντέχουν στο χρόνο και πόσο πολύ αγαπιούνται από τους ακροατές είναι το τεράστιο διεθνές fan club του που σήμερα ξεπερνά τους 450.000 εγγεγραμμένους ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται, καθώς επίσης και τα εκατομμύρια downloads που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, χωρίς την παραμικρή υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες.

Ο Steve Sheppard, πρώην σχολιαστής της Βρετανικής τηλεόρασης BBC, όταν δημοσίευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο την κριτική του για την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Γκουζώνη έγραψε μεταξύ άλλων:

«…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition ‘Lead Me Home’… ‘Till The End Of Time’ has a grandeur and a majestic quality about it that after hearing one would have to stand and applaud…».

«Spiritual Unity» – το απόλυτο ηλεκτρονικό άλμπουμ του 2013.

Track List:

01. Every Time We Talk
02. Joy Of My Heart
03. Happy
04. When We Are Together
05. Give Me All Your Love Tonight
06. Hand In Hand
07. Love Of My Life
08. For An Eternity
09. Wonderful Mystery
10. Now And Forever

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Mind Radio


Greek Article #85

«Spiritual Unity» – Η έκτη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Zougla
Greece, European Union
Thursday, 15 August 2013

Ο δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής της νέας γενιάς κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Spiritual Unity», η οποία προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους ακροατές μέσα από τον επίσημο ιστοτόπο του συνθέτη, www.SakisGouzonis.com.

Πρόκειται για την έκτη κατά σειρά κυκλοφορία του συνθέτη και περιλαμβάνει δέκα καινούρια κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής. Ο Sakis μάς έχεις χαρίσει μερικά από τα πιο σημαντικά ορχηστρικά κομμάτια των τελευταίων ετών όπως, «Anthem Of Love», «Elegy», «From The Sky», «Elohim», «With Respectful Hearts», «Strong», «You Are Not Alone», «Till The End Of Time» και τόσα άλλα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν δημιουργώντας ένα ολοκαίνουριο ηλεκτρονικό μουσικό σύμπαν.

Ο Σάκης Γκουζώνης, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που έγινε διεθνώς γνωστός χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το διαδίκτυο και συγκεκριμένα το κάποτε μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο MySpace. Μέχρι σήμερα έχει βραβευτεί συνολικά δέκα φορές, ενώ επί έξι συνεχόμενα χρόνια εξακολουθεί να είναι ο δημοφιλέστερος Έλληνας ηλεκτρονικός συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός με περισσότερους από 440.000 εγγεγραμμένους ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές.

Η νέα δισκογραφική δουλειά επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, το πηγαίο ταλέντο του συνθέτη που μπορεί να δημιουργεί μέσα από τις μελωδίες του έντονα συναισθήματα στους ακροατές του χαρίζοντάς τους ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες. Από την εκπληκτική εναρκτήρια κινηματογραφική σύνθεση «Every Time We Talk» μέχρι τον ηλεκτρονικό ύμνο «Now And Forever», το «Spiritual Unity» είναι ένα άλμπουμ γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις.

Ο Steve Sheppard, πρώην σχολιαστής της Βρετανικής τηλεόρασης BBC, όταν δημοσίευσε στο Ηνωμένο Βασίλειο την κριτική του για την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Σάκη Γκουζώνη έγραψε μεταξύ άλλων:

«…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition ‘Lead Me Home’… ‘Till The End Of Time’ has a grandeur and a majestic quality about it that after hearing one would have to stand and applaud…».

Track List:

01. Every Time We Talk
02. Joy Of My Heart
03. Happy
04. When We Are Together
05. Give Me All Your Love Tonight
06. Hand In Hand
07. Love Of My Life
08. For An Eternity
09. Wonderful Mystery
10. Now And Forever

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Zougla


Greek Article #84

Nέα δισκογραφική δουλειά από τον Eλασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Radio Elassona
Greece, European Union
Wednesday, 14 August 2013

Η 6η δισκογραφική δουλειά του διεθνώς πολυβραβευμένου Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη με γενικό τίτλο «Spiritual Unity» κυκλοφόρησε. Η νέα δισκογραφική δουλειά περιλαμβάνει δέκα ολοκαίνουρια ορχηστρικά κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής και διατίθεται εντελώς δωρεάν σε μορφή MP3 μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη στο www.SakisGouzonis.com.

Μη έχοντας την παραμικρή υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες ή managers, με 6 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του, με 7 διεθνή μουσικά βραβεία και 3 διεθνείς διακρίσεις, με πάνω από 440.000 εγγεγραμμένους ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές και με εκατομμύρια μουσικά downloads, δικαίως θεωρείται από πολλούς ως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ηλεκτρονικός συνθέτης της νέας γενιάς.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Radio Elassona


Greek Article #83

Κυκλοφορεί σήμερα το νέο album του Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by Press-a
Greece, European Union
Tuesday, 13 August 2013

Κυκλοφορεί σήμερα η 6η δισκογραφική δουλειά του διεθνώς πολυβραβευμένου Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη με γενικό τίτλο «Spiritual Unity».

Η νέα δισκογραφική δουλειά περιλαμβάνει 10 νέα ορχηστρικά κομμάτια ηλεκτρονικής και κινηματογραφικής μουσικής και διατίθεται δωρεάν σε μορφή MP3 μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του συνθέτη στο www.SakisGouzonis.com.

Με έξι μουσικά άλμπουμ στο ενεργητικό του, 7 διεθνή βραβεία και 3 διεθνείς διακρίσεις, 440.000 εγγεγραμμένους ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές και εκατομμύρια μουσικά downloads και όλα αυτά χωρίς καμία υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες, δικαίως θεωρείται από πολλούς ως ο πιο επιτυχημένος Έλληνας μουσικοσυνθέτης της νέας γενιάς.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on Press-a


Greek Article #82

Νέο άλμπουμ ηλεκτρονικής ορχηστρικής μουσικής από τον Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by All Is Music World
Greece, European Union
Tuesday, 13 August 2013

Ο Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει μόλις οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου άλμπουμ του με νέα συναρπαστική δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «Spiritual Unity». Πρόκειται για ένα άλμπουμ γεμάτο επιτυχίες από αυτές που όλοι έχουμε αγαπήσει και που τον καθιέρωσαν στο διεθνές μουσικό στερέωμα.

Το νέο άλμπουμ μέσα από τα δέκα ορχηστρικά κομμάτια που περιλαμβάνει μας πηγαίνει ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάσεις σε πολλά μέρη του μυαλού μας που δεν έχουμε ξαναεπισκεφτεί.

Με έξι άλμπουμ στο ενεργητικό του, 7 διεθνή βραβεία, 3 διεθνείς διακρίσεις, 440.000 εγγεγραμμένους ακροατές σε 220 χώρες / περιοχές και εκατομμύρια μουσικά downloads και όλα αυτά χωρίς καμία υποστήριξη από δισκογραφικές εταιρείες, δικαίως θεωρείται ως ο δημοφιλέστερος και πιο επιτυχημένος Έλληνας συνθέτης της νέας γενιάς.

Το «Spiritual Unity» διατίθεται από το www.SakisGouzonis.com δωρεάν για όλους σε μορφή MP3.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on All Is Music World


Greek Article #81

«Spiritual Unity» – Το έκτο album του μουσικοσυνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Greek Article by 24-ores
Greece, European Union
Tuesday, 13 August 2013

Ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί σήμερα, 13 Αυγούστου 2013, το έκτο album του διεθνώς βραβευμένου ηλεκτρονικού συνθέτη Σάκη Γκουζώνη.

Μόλις οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του πέμπτου album του με γενικό τίτλο «Vast Victory», ο Σάκης Γκουζώνης επιστρέφει με το έκτο album του που φέρει τον τίτλο «Spiritual Unity». Οκτώ μήνες γεμάτοι από διεθνείς πρωτιές, πολύ έντονη δημοσιογραφική κάλυψη τόσο από τον Ελληνικό όσο και από το διεθνή Τύπο και αμέτρητα μουσικά downloads από το πολυάριθμο fan club του που ξεπερνά σήμερα τα 440.000 μέλη σε 220 χώρες / περιοχές και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται.

Ο Σάκης συνεχίζει με απόλυτη αφοσίωση να κάνει αυτό που ξέρει και αγαπάει, υπογράφοντας για άλλη μια φορά την παραγωγή του νέου album, το οποίο διατίθεται για δωρεάν κατέβασμα μέσα από τον επίσημο ιστοχώρο του, www.sakisgouzonis.com.

See a screenshot of this Greek article as it appeared on 24-ores


Note: You may need to click the above JPG images to enlarge them.

 


 

<< Previous | Greek Articles 81-90 | Next >>

 


Greek Articles 81-90

All Greek articles are available both in plain text and in JPG format. For any questions or requests you may have, please contact Sakis Gouzonis anytime you want.

Note that all texts are carefully checked for factual accuracy and grammatical / spelling errors before they are republished on SakisGouzonis.com.