Σάκης ΓκουζώνηςΒιογραφία

Ο Σάκης Γκουζώνης, επίσης γνωστός απλά ως Σάκης, είναι ένας Έλληνας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής. Είναι επίσης ο πρώτος Έλληνας ανεξάρτητος καλλιτέχνης που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το Διαδίκτυο.

Μέχρι τώρα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει κυκλοφορήσει 15 στούντιο άλμπουμ, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια. Επιπρόσθετα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει κερδίσει 10 μουσικά βραβεία και έχει αποκτήσει περισσότερους από 780.000 ακόλουθους σε 192 χώρες και 28 περιοχές.

Αυτό που το κάνει πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα έχουν γίνει ανεξάρτητα, χωρίς δισκογραφικές εταιρείες αναμεμιγμένες στην υποστήριξή του.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη συναρπαστική ιστορία του Σάκη Γκουζώνη, ο οποίος γεννήθηκε σε μια ταπεινή γκαρσονιέρα δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων, προορισμένος να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως.

 

Βιογραφία

Σάκης Γκουζώνης
Συνθέτης | Ενορχηστρωτής | Παραγωγός | Performer

Ο Σάκης Γκουζώνης στην Ελασσόνα, Ελλάδα

Ο Σάκης Γκουζώνης στην Ελασσόνα, Ελλάδα.

 

"Checking out the world of electronic music as presented by Sakis Gouzonis
is like traveling on a journey to the most wondrous and mystical of places…"

—Kenneth Morton
Editor & Publisher of Highwire Daze (USA)

Μετάφραση:

«Εξερευνώντας τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής όπως παρουσιάζεται από το Σάκη Γκουζώνη
είναι σα να κάνεις ένα ταξίδι στα πιο θαυμάσια και μυστηριώδη μέρη…».

—Kenneth Morton
Συντάκτης & Εκδότης του Highwire Daze (USA)

 

Ο Σάκης Γκουζώνης, γνωστός στους ανθρώπους που τον ακολουθούν απλά ως Σάκης, είναι ένας πολυβραβευμένος συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός και performer ηλεκτρονικής μουσικής. Το «Σάκης» είναι υποκοριστικό του «Αθανάσιος», ένα Ελληνικό αντρικό όνομα που σημαίνει «Αθάνατος».

 

"…His sweeping melodies and stunning chord changes
are a real testament to his undoubted talent…"

—Steve Sheppard
Music Critic for One World Music & Former BBC Reporter (UK)

Μετάφραση:

«…Οι σαρωτικές μελωδίες του και οι εντυπωσιακές αλλαγές συγχορδιών
είναι μια πραγματική μαρτυρία του αδιαμφισβήτητου ταλέντου του…».

—Steve Sheppard
Μουσικός Κριτικός για το One World Music & Πρώην Δημοσιογράφος του BBC (UK)

 

Η μουσική του Σάκη βασίζεται στην ιδέα τού να παίρνεις τον ακροατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, να δίνεις στον ακροατή μια ολοκαίνουρια εμπειρία. Επιπρόσθετα, η μουσική του αψηφά όλα τα σύνορα και μιλά σε ανθρώπους όλων των εθνών και πολιτισμών με έναν μοναδικό και δυναμικό τρόπο.

 

..:: Στην Αρχή ::..

Ο Σάκης γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1978 στους Νικόλαο και Φρειδερίκη Γκουζώνη, σε μια γκαρσονιέρα δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Δύο αδέρφια των οποίων τα ονόματα είναι Γιώργος και Πέτρος θα ακολουθούσαν.

Όταν ήταν δέκα ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στην Ελασσόνα, μια πόλη ευρισκόμενη στους πρόποδες του βουνού Όλυμπος, το μυθικό μέρος των δώδεκα Ολύμπιων θεών.

 

..:: Πρώτα Χρόνια ::..

Ο Σάκης πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει το δικό του μουσικό όργανο. Το όνειρό του πραγματοποιήθηκε όταν οι γονείς του τού αγόρασαν ένα πληκτροφόρο το 1990. Όταν έβαλε τα χέρια του πάνω του, αισθάνθηκε μια παράξενη δύναμη σε όλο το σώμα του. Άμεσως κατάλαβε ότι είχε το δώρο της μουσικής. Ήταν τόσο χαρούμενος που άρχισε να παίζει μουσική αμέσως. Παρόλο που ήταν απλά ένα παιδί, είχε την έμφυτη ικανότητα να παίζει με το αυτί, να δημιουργεί πρωτότυπες συνθέσεις και να ενορχηστρώνει μουσική.

Στην ηλικία των δεκαέξι, οι γονείς του τού αγόρασαν ένα ημιεπαγγελματικό πληκτροφόρο. Θα περνούσε ατελείωτες ώρες συνθέτοντας, ενορχηστρώνοντας και παίζοντας μουσική.

Ως ένας αυτοδίδακτος συνθέτης μουσικής, ο Σάκης δημιούργησε μέχρι και το δικό του σύστημα μουσικής σημειογραφίας, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα.

Το 2001, ο Σάκης άρχισε να εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Περίπου έναν χρόνο αργότερα, αγόρασε τον πρώτο του μουσικό σταθμό εργασίας.

Δύο μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο Σάκης μετακόμισε στην Αθήνα. Όσο ήταν εκεί, συνέχισε να συνθέτει μουσική και να εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών.

Το Σεπτέμβριο του 2007, ο Σάκης επέστρεψε στην Ελασσόνα για να δημιουργήσει το δικό του στούντιο και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Καθώς το Διαδίκτυο άρχισε να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι καλλιτέχνες ανακαλύπτονταν, δεν υπήρχε λόγος για αυτόν να παραμείνει στην Αθήνα περισσότερο.

 

..:: Μουσική Καριέρα ::..

Στις 17 Οκτωβρίου 2007, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε την επίσημη σελίδα του στο MySpace [φωτογραφία οθόνης], κάποτε το μεγαλύτερο στον κόσμο κοινωνικό δίκτυο. Πολύ σύντομα, ο Σάκης Γκουζώνης έγινε ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο MySpace και σκαρφάλωσε στην κορυφή των MySpace Music Charts [φωτογραφία οθόνης] στην Ελλάδα. Μέχρι το κλείσιμο του κλασσικού MySpace από τους ιδιοκτήτες του στις 12 Ιουνίου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο MySpace για σχεδόν έξι συνεχόμενα χρόνια. Στις 12 Ιουνίου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης είχε 384.710 φίλους στο MySpace. Ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έφτασε σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας στο MySpace. (Το κλασσικό MySpace αντικαταστάθηκε από το νέο MySpace στις 12 Ιουνίου 2013. Αν και ο Σάκης δεν είναι ενεργός στο νέο MySpace, η MySpace σελίδα του είναι ακόμη online.)

Το 2007, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2007, ο οποίος έλαβε χώρα στο Βόλο, Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 3ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Anthem Of Love, και 1ο Έπαινο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Give Me A Chance στην κατηγορία «Digital Dance Music». Οι κριτές ήταν διασημότητες εθνικού και διεθνούς γοήτρου, όπως οι Γιώργος Φουντούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης και Γρηγόρης Σουλτάνης.

Στη 1 Αυγούστου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης λάνσαρε τον επίσημο ιστότοπό του, www.sakisgouzonis.com, ο οποίος σύντομα έγινε ένας από τους πιο πολυεπισκεπτόμενους καλλιτεχνικούς ιστοτόπους παγκοσμίως. Ο επίσημος ιστότοπός του κατέστησε εύκολο για τους ανθρώπους το να βρίσκουν τη βιογραφία και δισκογραφία του, καθώς επίσης φωτογραφίες και εξώφυλλα δίσκων, δισκοκριτικές, άρθρα, συνεντεύξεις, νέα και άλλο ενδιαφέρον υλικό.

Στις 8 Αυγούστου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 1ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο First Contact σε μορφή MP3 και CD. «Το 1ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο First Contact είναι η πρώτη επαφή μου με τους ακροατές μου και ανυπομονώ για την αντίδρασή τους. Το άλμπουμ, το οποίο αναπαριστά τη σύνδεση μεταξύ της γης και του ουρανού, περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια που κυμαίνονται από ουράνια και ήρεμα μέχρι συγκλονιστικά και επικά», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 1ο στούντιο άλμπουμ του.

 

First Contact
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album First Contact by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 35:56

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Αυγούστου 2008

 

"…Definitely a world-class act.
Tunes such as Anthem Of Love, A Star Brighter Than Others and Give Me A Chance
enchant the senses with their sheer vibrancy.
Elegy is especially sweeping,
sounding like a grand score to a big Hollywood epic…"

Kenneth Morton, Highwire Daze (USA)

Μετάφραση:

«…Οπωσδήποτε ένας καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης.
Κομμάτια όπως τα Anthem Of Love, A Star Brighter Than Others και Give Me A Chance
μαγεύουν τις αισθήσεις με την απόλυτη ζωντάνια τους.
Το Elegy είναι ιδιαιτέρως σαρωτικό,
ακούγεται σαν ένα μεγαλοπρεπές μουσικό θέμα σε μια μεγάλη επική Χολιγουντιανή ταινία…»

 

Σύντομα μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, ο Σάκης Γκουζώνης καθιέρωσε τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες συνθέτες και ενορχηστρωτές ηλεκτρονικής μουσικής, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό με την ομορφιά, το βάθος και την ωριμότητα της μουσικής του.

Στις 5 Οκτωβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε τον καλλιτεχνικό τόπο του στο iSound [φωτογραφία οθόνης]. Μέχρι το κλείσιμο του iSound από τους ιδιοκτήτες του στις 19 Ιουλίου 2012, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο iSound για σχεδόν τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Επιπρόσθετα, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ένας από τους Top 40 καλλιτέχνες του iSound παγκοσμίως.

Στις 20 Οκτωβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε το επίσημο προφίλ του στο PureVolume [φωτογραφία οθόνης], το οποίο απενεργοποιήθηκε από τον ίδιο το Σάκη Γκουζώνη στις 2 Ιουνίου 2018. Το PureVolume ήταν κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Μέχρι την απενεργοποίηση του επίσημου προφίλ του στο PureVolume, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο PureVolume για σχεδόν δέκα συνεχόμενα χρόνια, καθώς επίσης ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που σκαρφάλωσε στην κορυφή των PureVolume Music Charts [φωτογραφία οθόνης]. Στις 2 Ιουνίου 2018, ο Σάκης Γκουζώνης είχε 378.423 οπαδούς και φίλους στο PureVolume. Ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έφτασε σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας στο PureVolume.

Το 2008, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2008. Κριτές για αυτόν τον υψηλού κύρους διαγωνισμό ήταν Έλληνες μουσικοί επαγγελματίες, όπως οι Γιώργος Φουντούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης και Γρηγόρης Σουλτάνης. Ο Σάκης κέρδισε 3ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elegy στην κατηγορία «Digital Dance Music».

Στις 13 Δεκεμβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε το επίσημο προφίλ του στο IMRadio [φωτογραφία οθόνης], το οποίο διέγραψε στις 18 Νοεμβρίου 2013. Μέχρι τη διαγραφή του επίσημου προφίλ του στο IMRadio, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας και διεθνής καλλιτέχνης στο IMRadio για σχεδόν πέντε συνεχόμενα χρόνια. Από τις 3 Μαρτίου 2009 έως τις 20 Ιουνίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης είχε επίσης προβληθεί στην κεντρική σελίδα του IMRadio πέντε φορές.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2009, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 2ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο New Earth σε μορφή MP3 και CD. «Το 2ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο New Earth περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια που ακτινοβολούν ελπίδα για μία νέα γη. Ζούμε σε μία μετασχηματιστική περίοδο στην ιστορία, όπου περισσότερο φως λάμπει πάνω στη γη. Μια νέα γη έρχεται, στην οποία τα δάκρυα και ο πόνος δε θα υπάρχουν πλέον», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 2ο στούντιο άλμπουμ του.

 

New Earth
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album New Earth by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 34:46

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Σεπτεμβρίου 2009

 

"…One of the most popular artists on IMRadio,
Sakis has given us From The Sky, Eternal Peace and Elohim.
These instrumentals can mesmerize and inspire
any listener anywhere on the globe…"

MC Rydel, IMRadio (USA)

Μετάφραση:

«…Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο IMRadio,
ο Σάκης μάς έχει δώσει τα From The Sky, Eternal Peace και Elohim.
Αυτά τα ορχηστρικά μπορούν να μαγέψουν και να εμπνεύσουν
κάθε ακροατή οπουδήποτε στην υδρόγειο…»

 

Το 2009, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στον UK Songwriting Contest 2009 που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν 6.000 τραγούδια υποβλήθηκαν στον UK Songwriting Contest από καλλιτέχνες πολλών διαφορετικών χωρών. Ο Σάκης κέρδισε ένα Βραβείο Ημιφιναλίστ για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elohim στην κατηγορία «Instrumental».

Κατά τη διάρκεια της 2ης Συνάντησης Μουσικής & Ποίησης που έλαβε χώρα στις 14 Νοεμβρίου 2009 στην Ελλάδα, ο Σάκης κέρδισε 1ο Βραβείο για το άλμπουμ του New Earth. Το Βραβείο απονεμήθηκε από τον Γιώργο Φουντούλη, πρόεδρο της International Art Society και διευθυντή του Ωδείου που φέρει το όνομά του.

Την ίδια χρονιά, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2009 που διεξήχθη στην Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 2ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elohim στην κατηγορία «Electronic Pop Music».

Στις 25 Ιανουαρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 100.000 ακόλουθους σε 196 χώρες και περιοχές, με τον 100.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από την Ιταλία.

Το 2010, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στον UK Songwriting Contest 2010 που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περισσότερα από 5.000 τραγούδια υποβλήθηκαν εκείνη τη χρονιά στον UK Songwriting Contest από καλλιτέχνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ασία και την Ευρώπη. Ο Σάκης κέρδισε δύο Βραβεία Ημιφιναλίστ για τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Elegy και Eternal Peace στην κατηγορία «Instrumental». Οι κριτές του 2010 ήταν ο κορυφαίος παραγωγός και μουσικός διευθυντής Richard Niles, ο κορυφαίος παραγωγός και τραγουδοποιός Simon Ellis, η πρώην υπεύθυνη του BBC Radio 2 Lesley Douglas και άλλοι μουσικοί επαγγελματίες.

Στις 10 Οκτωβρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 3ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο The Tree Of Life σε μορφή MP3 και CD. «Το 3ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο The Tree Of Life περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια που εστιάζουν στην αιώνια ζωή. Το δέντρο της ζωής συμβολίζει την αιώνια ζωή. Όπως ένα δέντρο μεγαλώνει προς τα πάνω και προς τα κάτω, έτσι και εμείς γινόμαστε δυνατότεροι κάθε μέρα, αποκτώντας νέα γνώση σε όλη τη διάρκεια της ζωής», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 3ο στούντιο άλμπουμ του.

 

The Tree Of Life
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album The Tree Of Life by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 39:34

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Οκτωβρίου 2010

 

"…One thing I love about this CD is that it causes my brain
to think in images rather than words as I listen…
It's not simply the lack of lyrics that causes that,
but the vibrant and evocative tones that Sakis chooses.
He is able to create a living, visual landscape through his music,
which seems rare for electronica…"

Michael Doherty, Michael Doherty's Music Log (USA)

Μετάφραση:

«…Ένα πράγμα που αγαπώ σχετικά με αυτό το CD είναι ότι προκαλεί το μυαλό μου
να σκεφτεί με εικόνες παρά με λέξεις καθώς ακούω…
Δεν είναι απλά η έλλειψη στίχων που το προκαλεί αυτό,
αλλά, οι ζωντανοί και ενθυμητικοί ήχοι που ο Σάκης επιλέγει.
Είναι ικανός στο να δημιουργεί ένα ζωντανό, οπτικό τοπίο μέσω της μουσικής του,
το οποίο φαίνεται να είναι σπάνιο για την electronica…»

 

Στις 5 Νοεμβρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 200.000 ακόλουθους σε 217 χώρες και περιοχές, με τον 200.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από την Ισπανία.

Το 2010, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010 στην Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 1ο Βραβείο για τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Eternal Peace και Seed Of Hope στην κατηγορία «Digital Dance Music». Αυτή ήταν επίσης η τελευταία φορά που ο Σάκης συμμετείχε σε μουσικό διαγωνισμό.

Στις 21 Οκτωβρίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 300.000 ακόλουθους σε 219 χώρες και περιοχές, με τον 300.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τη Γαλλία.

Στις 11 Νοεμβρίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 4ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Ultimate Love σε μορφή MP3. «Το 4ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Ultimate Love περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με την υπέρτατη αγάπη που όλοι αναζητούμε. Το άλμπουμ αναδεικνύει αυτό που εμπειριζόμαστε όταν αγαπάμε και αγαπιόμαστε. Η αγάπη είναι τόσο δυνατή που μπορεί να μας μεταμορφώσει μέσα σε μόλις μια στιγμή και να μας φέρει μεγάλη χαρά», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 4ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Ultimate Love
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Ultimate Love by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 39:57

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Νοεμβρίου 2011

 

"…Strong is a very melodic and well-produced song…
Like The Sun would be the perfect song for the end of a sad movie,
leading into the credits…
Everyday Protection has the perfect pop music structure…
Gouzonis is an excellent producer and songwriter…"

Daniel Miller, Blazing Minds (UK)

Μετάφραση:

«…Το Strong είναι ένα πολύ μελωδικό και με καλή παραγωγή τραγούδι…
Το Like The Sun θα ήταν το τέλειο τραγούδι για το τέλος μιας λυπητερής ταινίας,
οδηγώντας προς τους τίτλους τέλους…
Το Everyday Protection έχει την τέλεια pop μουσική δομή…
Ο Γκουζώνης είναι ένας τέλειος παραγωγός και τραγουδοποιός…»

 

Και τα τέσσερα στούντιο άλμπουμ επεξεργάστηκαν ξανά και αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 2.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου στις 20 Φεβρουαρίου 2012. Η έκδοση 2.0 αντικαταστάθηκε από την έκδοση 3.0 στις 30 Νοεμβρίου 2012.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2012, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 5ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Vast Victory σε μορφή MP3. «Το 5ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Vast Victory περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με τη νίκη που μπορούμε να έχουμε στη ζωή, όταν βλέπουμε τη ζωή από μια υγιή οπτική. Παρόλο που οι μάχες στη ζωή είναι πολλές, είναι δυνατόν για όλους μας να ζήσουμε μια νικηφόρα ζωή και να εμπνεύσουμε και άλλους να κάνουν το ίδιο», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 5ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Vast Victory
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Vast Victory by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 38:50

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Δεκεμβρίου 2012

 

"…A man much decorated in the world of international music
and rated to be the biggest export Greece has ever had,
Gouzonis really brings this home with the composition Lead Me Home
Till The End Of Time has a grandeur and a majestic quality about it that,
after hearing, one would have to stand and applaud…"

Steve Sheppard, One World Music (UK)

Μετάφραση:

«…Ένας άνδρας πολυπαρασημοφορημένος στον κόσμο της διεθνούς μουσικής
και θεωρούμενος ως η μεγαλύτερη εξαγωγή που είχε ποτέ η Ελλάδα,
ο Γκουζώνης το καθιστά αυτό σαφές με τη σύνθεση Lead Me Home
Το Till The End Of Time έχει ένα μεγαλείο και μια μεγαλοπρεπή ποιότητα γύρω από αυτό που,
αφού το ακούσει κάποιος, θα έπρεπε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει…»

 

Στις 7 Ιανουαρίου 2013, Ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 400.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 400.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τον Καναδά.

Στις 13 Αυγούστου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 6ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Spiritual Unity σε μορφή MP3. «Το 6ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Spiritual Unity περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με την πνευματική ενότητα στην οποία δύο άνθρωποι ενώνονται ο ένας με τον άλλον για να σχηματίσουν μια ενιαία πνευματική πραγματικότητα. Με το να αγαπούν ο ένας τον άλλον, μπορούν να επιτύχουν την ευτυχία και να μπουν σε μια κατάσταση τέλειας ισορροπίας», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 6ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Spiritual Unity
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Spiritual Unity by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:28

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Αυγούστου 2013

 

"…There is a richness to the compositions that provides an epic experience
to anyone that is lucky enough to be listening…"

James McQuiston, NeuFutur (USA)

Μετάφραση:

«…Υπάρχει ένας πλούτος στις συνθέσεις που παρέχει μια επική εμπειρία
σε όποιον είναι αρκετά τυχερός να ακούει…»

 

Στις 3 Ιανουαρίου 2014, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 500.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 500.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τη Βραζιλία.

Το 2014, η αυξανόμενη δημοτικότητα του Σάκη Γκουζώνη στο Διαδίκτυο ήταν παραπάνω και από προφανής. Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Ιανουαρίου 2014, μια αναζήτηση για «Sakis Gouzonis» στη Google επέστρεφε περίπου 1.070.000 αποτελέσματα [φωτογραφία οθόνης].

Στις 14 Ιουλίου 2014, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 7ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Golden Heart σε μορφή MP3. «Το 7ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Golden Heart περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια που υπογραμμίζουν τη σπουδαιότητα τού να έχουμε μια καρδιά τόσο καθαρή και αγνή όσο το χρυσάφι· μια καρδιά που είναι γεμάτη με αγάπη, αφοσίωση, ευγνωμοσύνη, ειρήνη, ευτυχία, καλοσύνη, υπομονή, συγχωρητικότητα και συμπόνοια», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 7ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Golden Heart
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Golden Heart by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:56

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Ιουλίου 2014

 

"…From the warm, celestial and uplifting textures of the opening The Power Of Your Love
to the soothing, blissful and melodic More Than Words Can Say,
and the rhythmic clockwork of You Are My Strength,
as I listen to this music, I truly feel as if I'm floating through atmospheres,
dancing among the stars,
and watching a divine interplay among the heavens…"

Rick Jamm, Jamsphere (USA)

Μετάφραση:

«…Από τις ζεστές, ουράνιες και ανεβαστικές υφές του αρχικού The Power Of Your Love
έως το καταπραϋντικό, γαλήνιο και μελωδικό More Than Words Can Say
και το ρυθμικό ωρολογιακό μηχανισμό του You Are My Strength,
καθώς ακούω αυτή τη μουσική, νιώθω πραγματικά σα να επιπλέω μέσα από ατμόσφαιρες,
να χορεύω ανάμεσα στα αστέρια
και να παρακολουθώ μια θεϊκή αλληλεπίδραση ανάμεσα στους ουρανούς…»

 

Στις 14 Απριλίου 2015, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε το επίσημο προφίλ του στο LinkedIn (πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δείτε το προφίλ του Σάκη), ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο κοινωνικά δίκτυα. Σήμερα, πάνω από 14.000 άνθρωποι ακολουθούν το Σάκη Γκουζώνη στο LinkedIn και κάθε μέρα λαμβάνει έναν αξιοσέβαστο αριθμό επισκέψεων, μηνυμάτων ή σχολίων.

Και τα επτά στούντιο άλμπουμ επεξεργάστηκαν ξανά και αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 4.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου στις 20 Μαΐου 2015. Ο Σάκης Γκουζώνης παρέδωσε την υψηλότερη δυνατή ηχητική ποιότητα στους ακροατές του.

Στις 15 Ιουνίου 2015, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 8ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο A World At Peace σε μορφή MP3. «Το 8ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο A World At Peace περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με την παγκόσμια ειρήνη· ένας στόχος που είναι ακόμη εφικτός. Είναι ώρα να σταθούμε μαζί και να ενδυναμώσουμε τα ιδανικά της ειρήνης μέσα και μεταξύ όλων των εθνών. Ας ενωθούμε για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο ειρηνικής συνύπαρξης», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 8ο στούντιο άλμπουμ του.

 

A World At Peace
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album A World At Peace by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 48:13

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Ιουνίου 2015

 

"…What makes A World At Peace intriguing is its attention to detail.
These soundscapes that Gouzonis crafts feel authentic and original…
For a long-winded, entirely instrumental electronic effort,
A World At Peace conveys incredible emotion in its delivery…
Gouzonis' eighth effort is a triumph of originality and nostalgia…"

Brett Stewart, Tilting Windmill Studios (USA)

Μετάφραση:

«…Αυτό που κάνει το A World At Peace ενδιαφέρον είναι η προσοχή του στη λεπτομέρεια.
Αυτά τα ηχοτοπία που ο Γκουζώνης δημιουργεί είναι αυθεντικά και πρωτότυπα…
Για μια μακροσκελή, ολοκληρωτικά ορχηστρική ηλεκτρονική προσπάθεια,
το A World At Peace μεταφέρει εκπληκτικό συναίσθημα στην παράδοσή του…
Η όγδοη προσπάθεια του Γκουζώνη είναι ένας θρίαμβος πρωτοτυπίας και νοσταλγίας…»

 

Στις 25 Ιουλίου 2015, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 600.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 600.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στις 16 Μαΐου 2016, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 9ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Liberating Truth σε μορφή MP3. «Το 9ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Liberating Truth περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με την αλήθεια που μπορεί να μας ελευθερώσει από τόσα πολλά πράγματα που προσπαθούν να μας κυριαρχήσουν, να μας προκαλέσουν ζημιά, ή ακόμη και να μας καταστρέψουν. Πρέπει πάντα να αναζητούμε την αλήθεια, επειδή αυτή μπορεί να μας απελευθερώσει από ψέματα και απάτες», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 9ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Liberating Truth
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Liberating Truth by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:38

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16 Μαΐου 2016

 

"…His songs are what you would expect to hear
within the soundtrack from a truly epic movie,
accompanying and complementing beautiful imagery in a very special way;
it's like a journey through sound…"

Andrea Caccese, The Bandcamp Diaries (Italy)

Μετάφραση:

«…Τα τραγούδια του είναι αυτό που θα περίμενες να ακούσεις
μέσα στο soundtrack από μια πραγματικά επική ταινία,
συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας όμορφες εικόνες με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο·
είναι σαν ένα ταξίδι μέσω του ήχου…»

 

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 700.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 700.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις 17 Απριλίου 2017, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 10ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Amazing Space σε μορφή MP3. «Το 10ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Amazing Space περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια εμπνευσμένα από την εξερεύνηση του διαστήματος και τις τεχνολογικές ανακαλύψεις που γίνονταν ενόσω δημιουργούσα αυτό το άλμπουμ. Το σύμπαν πάντα δημιουργεί μέσα στην καρδιά μου συναισθήματα αγάπης, αρμονίας, ειρήνης και ελπίδας», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 10ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Amazing Space
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Amazing Space by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 35:16

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Απριλίου 2017

 

"Sakis Gouzonis sculpts a unique aural universe
on the classically-informed ambient sweeps of Amazing Space.
Cinematic in scope, Sakis Gouzonis creates kaleidoscopic seas of sound
with multiple layers interacting in glorious ways…"

Beach Sloth, Beach Sloth (USA)

Μετάφραση:

«Ο Σάκης Γκουζώνης σμιλεύει ένα μοναδικό ακουστικό σύμπαν
στις κλασσικά ενημερωμένες ατμοσφαιρικές κινήσεις του Amazing Space.
Κινηματογραφικός σε έκταση, ο Σάκης Γκουζώνης δημιουργεί καλειδοσκοπικές θάλασσες ήχου
με πολλαπλά στρώματα που αλληλεπιδρούν με ένδοξους τρόπους…»

 

Στις 18 Αυγούστου 2018, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 11ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Open Horizon σε μορφή MP3. «Το 11ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Open Horizon περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με το μέλλον της ανθρωπότητας· ένα μέλλον το οποίο είναι ένας ανοιχτός ορίζοντας πολλών πιθανοτήτων· ένα μέλλον κτισμένο πάνω στην αγάπη, την ειρήνη, τη φιλία, την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, το σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την ισότητα και τη δικαιοσύνη», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 11ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Open Horizon
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Open Horizon by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 34:20

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Αυγούστου 2018

 

"Greece is a country with a tradition in both beautiful classic and electronic music,
so there's no surprise these two not only meet,
but fit so well in Open Horizon by Sakis Gouzonis…
The tracks are very cinematic…
Open Horizon is an album made with a lot of care, love
and understanding of the craft…"

Team Drooble, Drooble (Bulgaria)

Μετάφραση:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα με παράδοση και στην όμορφη κλασσική και στην ηλεκτρονική μουσική,
οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι αυτά τα δύο όχι μόνο συναντώνται,
αλλά, δένουν τόσο καλά στο Open Horizon από το Σάκη Γκουζώνη…
Τα κομμάτια είναι πολύ κινηματογραφικά…
Το Open Horizon είναι ένα άλμπουμ φτιαγμένο με πολλή φροντίδα, αγάπη
και κατανόηση της τέχνης…»

 

Και τα έντεκα στούντιο άλμπουμ επεξεργάστηκαν ξανά και αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 5.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου στις 5 Δεκεμβρίου 2018. Για άλλη μια φορά, ο Σάκης Γκουζώνης παρέδωσε την υψηλότερη δυνατή ηχητική ποιότητα στους ακροατές του.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 12ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Precious Time σε μορφή MP3. «Το 12ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Precious Time περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με το χρόνο και το πόσο πολύτιμος είναι. Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο και να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς τον ξοδεύουμε, επειδή δεν μπορούμε ποτέ να σταματήσουμε το χρόνο ή να μετακινηθούμε πίσω στο χρόνο», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 12ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Precious Time
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Precious Time by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 32:07

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου 2019

 

"…Thematically, the album is dedicated
to our perception, understanding and appreciation of time…
Once again, Gouzonis is flawless,
not only in transforming his ideas and emotions into actual music,
but also in handling a top-level sound production…"

Team Drooble, Drooble (Bulgaria)

Μετάφραση:

«…Θεματικά, το άλμπουμ είναι αφιερωμένο
στη δική μας αντίληψη, κατανόηση και εκτίμηση του χρόνου…
Για άλλη μια φορά, ο Γκουζώνης είναι άψογος,
όχι μόνο στο να μετατρέπει τις ιδέες και τα συναισθήματά του σε πραγματική μουσική,
αλλά και στο να χειρίζεται μια κορυφαίου επιπέδου ηχητική παραγωγή…»

 

Στις 20 Οκτωβρίου 2020, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 13ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Desire For Light σε μορφή MP3. «Το 13ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Desire For Light περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με τη σπουδαιότητα του να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως. Με το να γεμίζουμε τους εαυτούς μας με φως και με το να ακτινοβολούμε φως μέσα στον κόσμο, γινόμαστε κομιστές του φωτός και ικανοί να διαλύσουμε το σκοτάδι που καλύπτει τον κόσμο», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 13ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Desire For Light
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Desire For Light by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 36:24

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Οκτωβρίου 2020

 

"…Sakis Gouzonis' thirteenth release, Desire For Light,
is highly recommended to fans of old-school synth sounds,
as well as to fans of modern score music,
since it has a very lush, epic tone to it…"

Andrea Caccese, The Bandcamp Diaries (Italy)

Μετάφραση:

«…Η δέκατη τρίτη κυκλοφορία του Σάκη Γκουζώνη, Desire For Light,
συνιστάται ανεπιφύλακτα σε οπαδούς των κλασσικών ήχων συνθεσάιζερ,
καθώς επίσης και σε οπαδούς της σύγχρονης μουσικής σε παρτιτούρα,
μιας και έχει έναν πολύ πλούσιο, επικό ήχο…»

 

Στις 21 Νοεμβρίου 2021, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 14ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Sweet Freedom σε μορφή MP3. «Το 14ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Sweet Freedom περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με την ελευθερία και την υπευθυνότητα που έρχεται με την ελευθερία. Όλοι θα πρέπει να μπορούν να εκφράζουν τους εαυτούς τους ελεύθερα, αρκεί η ελευθερία τους να μη μπλέκεται με την ελευθερία οποιουδήποτε άλλου», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 14ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Sweet Freedom
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Sweet Freedom by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 34:12

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Νοεμβρίου 2021

 

"…Overall, Sweet Freedom has all the elements of electronic music
pertaining to experimentation, upbeatness
and a musical cinematic canvas.
Sakis Gouzonis has done remarkable work in the album
by blending incredible sound patches and exquisite melodic tones…"

Team Jukebox Time, Jukebox Time (USA)

Μετάφραση:

«…Συνολικά, το Sweet Freedom έχει όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής μουσικής
που σχετίζονται με τον πειραματισμό, την ανεβασμένη διάθεση
και έναν μουσικό κινηματογραφικό καμβά.
Ο Σάκης Γκουζώνης έχει κάνει αξιοσημείωτη δουλειά στο άλμπουμ,
αναμιγνύοντας απίστευτα ηχητικά τμήματα και υπέροχους μελωδικούς ήχους…»

 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 15ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Wonderful Dream σε μορφή MP3. «Το 15ο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Wonderful Dream περιλαμβάνει δέκα ηλεκτρονικά μουσικά κομμάτια σχετικά με τα όνειρά μας. Τα όνειρα δίνουν σκοπό και νόημα στις ζωές μας. Αν θέλουμε να είμαστε αληθινά ευτυχισμένοι, πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας. Είναι πολύ πιο πιθανό να μετανιώσουμε για τα πράγματα που δεν κάναμε παρά για τα πράγματα που κάναμε», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το 15ο στούντιο άλμπουμ του.

 

Wonderful Dream
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Wonderful Dream by Sakis Gouzonis

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 32:38

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Δεκεμβρίου 2022

 

..:: Τρέχουσα Κατάσταση ::..

Σήμερα, ο Σάκης Γκουζώνης είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας ανεξάρτητος συνθέτης. Από τις 17 Οκτωβρίου 2007, έχει αποκτήσει περισσότερους από 780.000 ακόλουθους σε 192 χώρες και 28 περιοχές. Είναι ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας ανεξάρτητος συνθέτης που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας.

Μέχρι τώρα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει λάβει μαζική δημοσιογραφική κάλυψη από διεθνή ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των Highwire Daze (ΗΠΑ), IMRadio (ΗΠΑ), CountryHome (Γερμανία), Blazing Minds (ΗΒ), Michael Doherty's Music Log (ΗΠΑ), AltSounds (ΗΠΑ), Eyeplug (ΗΒ), One World Music (ΗΒ), Broadway World (ΗΠΑ), NeuFutur (ΗΠΑ), The Music Blog (Αυστραλία), Jamsphere (ΗΠΑ), Beach Sloth (ΗΠΑ), Top40-Charts (ΗΠΑ), Tilting Windmill Studios (ΗΠΑ), The Muse's Muse (Καναδάς), New Music Weekly (ΗΠΑ), The Bandcamp Diaries (Ιταλία), CrazyPellas (ΗΒ), CreativInn (ΗΠΑ), We Are Going Nowhere (Ινδονησία), RnM (Ινδία), MuzEnt (Πακιστάν) και Drooble (Βουλγαρία).

Επιπρόσθετα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει επίσης λάβει μαζική δημοσιογραφική κάλυψη από Ελληνικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των Επαρχιακός Λόγος, Η Έκδοση της Ελασσόνας, Ημερήσιος Κήρυκας, Ελευθερία, Tro-ma-ktiko, Tralala, Music Dreams, Τα Νέα του Ολύμπου, Flow, Cine Gear, Net Periodiko, Larissa Net, On Larissa, Music Press, Ζούγκλα, Typologos, Ελληνικό Φαινόμενο, Ράδιο Ελασσόνα, Tρίκκη Press, Paidis, MC News, Leuki Poli, Kosmos Larissa, Amigo, Elassona City, Mic, Trikala Ola, Best of Larissa, Τρικαλινός Τύπος, PineiosNews, Trikala Culture, Σαλαμινίων Βήμα, Parallaxi, Τυρναβίτικα Νέα, Kozani Life και Culture Point.

Ο Σάκης Γκουζώνης έχει επίσης ένα εκτεταμένο ιστορικό περιοδείας. Από το 1995, έχει δώσει πάνω από 1.000 recitals σε πολλές Ελληνικές πόλεις. Αναρίθμητοι άνθρωποι έχουν παραβρεθεί και έχουν απολαύσει τα recitals του.

Ενημερώθηκε 8 Μαΐου 2023

 


Πολύ Σημαντικές Ημερομηνίες (Όλες οι ημερομηνίες είναι ημέρα.μήνας.έτος)

16.03.1978 | Ο Σάκης Γκουζώνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

01.08.2008 | Ο Σάκης Γκουζώνης λάνσαρε τον επίσημο ιστότοπό του, www.sakisgouzonis.com.
© 2008-2023 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

08.08.2008 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 1ο μουσικό άλμπουμ του, First Contact.
Το First Contact περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2008 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

09.09.2009 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 2ο μουσικό άλμπουμ του, New Earth.
Το New Earth περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2009 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

10.10.2010 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 3ο μουσικό άλμπουμ του, The Tree Of Life.
Το The Tree Of Life περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2010 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

11.11.2011 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 4ο μουσικό άλμπουμ του, Ultimate Love.
Το Ultimate Love περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2011 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

12.12.2012 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 5ο μουσικό άλμπουμ του, Vast Victory.
Το Vast Victory περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2012 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

13.08.2013 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 6ο μουσικό άλμπουμ του, Spiritual Unity.
Το Spiritual Unity περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2013 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

14.07.2014 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 7ο μουσικό άλμπουμ του, Golden Heart.
Το Golden Heart περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2014 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

15.06.2015 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 8ο μουσικό άλμπουμ του, A World At Peace.
Το A World At Peace περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2015 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

16.05.2016 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 9ο μουσικό άλμπουμ του, Liberating Truth.
Το Liberating Truth περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2016 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

17.04.2017 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 10ο μουσικό άλμπουμ του, Amazing Space.
Το Amazing Space περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2017 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

18.08.2018 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 11ο μουσικό άλμπουμ του, Open Horizon.
Το Open Horizon περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2018 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

19.09.2019 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 12ο μουσικό άλμπουμ του, Precious Time.
Το Precious Time περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2019 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

20.10.2020 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 13ο μουσικό άλμπουμ του, Desire For Light.
Το Desire For Light περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2020 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

21.11.2021 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 14ο μουσικό άλμπουμ του, Sweet Freedom.
Το Sweet Freedom περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2021 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

22.12.2022 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 15ο μουσικό άλμπουμ του, Wonderful Dream.
Το Wonderful Dream περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια.
© 2022 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.


Scroll to Top