Σάκης Γκουζώνης – Βιογραφία

Σάκης Γκουζώνης Βιογραφία

Ο Σάκης Γκουζώνης, επίσης γνωστός απλά ως Σάκης, είναι ένας συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής από την Ελλάδα, ο οποίος έχει αποκτήσει περισσότερους από 770.000 ακόλουθους σε 220 χώρες & περιοχές.

Μέχρι τώρα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει κυκλοφορήσει 12 στούντιο άλμπουμ, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα μουσικά κομμάτια. Επιπρόσθετα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει κερδίσει 10 διεθνή μουσικά βραβεία & διακρίσεις.

Αυτό που το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι όλα έχουν γίνει ανεξάρτητα, χωρίς δισκογραφικές εταιρείες αναμεμιγμένες στην υποστήριξή του.

Διαβάστε παρακάτω τη συναρπαστική ιστορία του Σάκη Γκουζώνη που γεννήθηκε σε μια ταπεινή γκαρσονιέρα δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων, προορισμένος να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες συνθέτες παγκοσμίως.

 

Σάκης Γκουζώνης: Βιογραφία

Σάκης Γκουζώνης
Συνθέτης | Ενορχηστρωτής | Παραγωγός | Performer

Ο Σάκης Γκουζώνης στην Ελασσόνα, Ελλάδα

Ο Σάκης Γκουζώνης στην Ελασσόνα, Ελλάδα.

 


"Checking out the world of electronic music as presented by Sakis Gouzonis is like traveling on a journey to the most wondrous and mystical of places."

– Kenneth Morton (USA)

Μετάφραση:

«Εξερευνώντας τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής όπως παρουσιάζεται από το Σάκη Γκουζώνη είναι σα να κάνεις ένα ταξίδι στα πιο θαυμάσια και μυστηριώδη μέρη».


 

Ο Σάκης Γκουζώνης, γνωστός στους ανθρώπους που τον ακολουθούν απλά ως Σάκης, είναι ένας πολυβραβευμένος συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός και performer ηλεκτρονικής μουσικής. Το «Σάκης» είναι υποκοριστικό του «Αθανάσιος», ένα Ελληνικό αντρικό όνομα που σημαίνει «Αθάνατος».

Η μουσική του Σάκη βασίζεται στην ιδέα του να παίρνεις τον ακροατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, να δίνεις στον ακροατή μια ολοκαίνουρια εμπειρία. Επιπρόσθετα, η μουσική του αψηφά όλα τα σύνορα και μιλά σε ανθρώπους όλων των εθνών και πολιτισμών με ένα μοναδικό και δυναμικό τρόπο.

 

..:: Πρώτα Χρόνια ::..

Ο Σάκης γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1978 στους Νικόλαο και Φρειδερίκη Γκουζώνη, σε μια ταπεινή γκαρσονιέρα δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Δύο αδέρφια των οποίων τα ονόματα είναι Γιώργος και Πέτρος θα ακολουθούσαν.

Όταν ήταν δέκα ετών, μετακόμισαν στην Ελασσόνα, μια πόλη ευρισκόμενη στους πρόποδες του βουνού Όλυμπος, το μυθικό μέρος των δώδεκα Ολύμπιων θεών.

Ο Σάκης πάντα ονειρευόταν να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρονικό μουσικό όργανο. Το όνειρό του πραγματοποιήθηκε όταν οι γονείς του τού αγόρασαν ένα ηλεκτρονικό keyboard το 1990. Ήταν τόσο χαρούμενος που άρχισε να παίζει ηλεκτρονική μουσική αμέσως. Παρόλο που ήταν απλά ένα παιδί, είχε την έμφυτη ικανότητα να παίζει με το αυτί, να αυτοσχεδιάζει, να ενορχηστρώνει ηλεκτρονική μουσική και να δημιουργεί πρωτότυπες συνθέσεις.

Στην ηλικία των δεκαέξι, οι γονείς του τού αγόρασαν ένα ημιεπαγγελματικό ηλεκτρονικό keyboard. Θα περνούσε ατελείωτες ώρες δημιουργώντας ήχους, συνθέτοντας, ενορχηστρώνοντας και παίζοντας ηλεκτρονική μουσική.

Ως ένας αυτοδίδακτος συνθέτης μουσικής, ο Σάκης δημιούργησε μέχρι και το δικό του σύστημα μουσικής σημειογραφίας, το οποίο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα.

Το 2001, ο Σάκης άρχισε να εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, αγόρασε τον πρώτο του μουσικό σταθμό εργασίας.

Δύο μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο Σάκης μετακόμισε στην Αθήνα. Όσο ήταν εκεί, συνέχισε να συνθέτει ηλεκτρονική μουσική και να εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών.

Το Σεπτέμβριο του 2007, ο Σάκης επέστρεψε στην Ελασσόνα για να δημιουργήσει το δικό του στούντιο και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Καθώς το διαδίκτυο άρχισε να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι νέοι καλλιτέχνες ανακαλύπτονταν, δεν υπήρχε λόγος για αυτόν να παραμείνει στην Αθήνα περισσότερο.

 

..:: Μουσική Καριέρα ::..

Στις 17 Οκτωβρίου 2007, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε την επίσημη σελίδα του στο MySpace [φωτογραφία οθόνης], κάποτε το μεγαλύτερο στον κόσμο μουσικό κοινωνικό δίκτυο. Πολύ σύντομα, ο Σάκης Γκουζώνης έγινε ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο MySpace και σκαρφάλωσε στην κορυφή των MySpace Music Charts [φωτογραφία οθόνης] στην Ελλάδα. Μέχρι το κλείσιμο του πρωτότυπου MySpace από τους ιδιοκτήτες του στις 12 Ιουνίου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο MySpace για σχεδόν έξι συνεχόμενα χρόνια. Στις 12 Ιουνίου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης είχε 384.710 φίλους στο MySpace. Ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έφτασε σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας στο MySpace.

Το 2007, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2007, ο οποίος έλαβε χώρα στο Βόλο, Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 3ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Anthem Of Love, και 1ο Έπαινο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Give Me A Chance στην κατηγορία «digital dance music». Οι κριτές ήταν διασημότητες εθνικού και διεθνούς γοήτρου, όπως οι Γιώργος Φουντούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης και Γρηγόρης Σουλτάνης.

Στη 1 Αυγούστου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης λάνσαρε τον επίσημο ιστότοπό του, www.sakisgouzonis.com, ο οποίος σύντομα έγινε ένας από τους πιο πολυεπισκεπτόμενους καλλιτεχνικούς ιστοτόπους παγκοσμίως. Ο επίσημος ιστότοπός του κατέστησε εύκολο για τους ανθρώπους το να βρίσκουν τη λεπτομερή βιογραφία του και την πλήρη δισκογραφία του, καθώς επίσης φωτογραφίες και εξώφυλλα δίσκων σε υψηλή ανάλυση, δισκοκριτικές, άρθρα, συνεντεύξεις, νέα και άλλο ενδιαφέρον υλικό.

Στις 8 Αυγούστου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 1ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο First Contact σε μορφή MP3 και CD. Το First Contact κατέπληξε πολλούς Έλληνες και διεθνείς δημοσιογράφους και ακροατές. Ως αποτέλεσμα, πολλοί Ελληνικοί και διεθνείς ραδιοφωνικοί σταθμοί άρχισαν να εκπέμπουν το First Contact. «Το πρώτο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο First Contact είναι η πρώτη επαφή μου με τους ακροατές μου. Περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής που κυμαίνονται από ουράνια και ήρεμα μέχρι συγκλονιστικά και επικά», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το First Contact.

 

First Contact
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album First Contact by Sakis Gouzonis

Listen to or download First Contact

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 35:56

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Αυγούστου 2008

 


"…Definitely a world-class act. Tunes such as Anthem Of Love, A Star Brighter Than Others and Give Me A Chance enchant the senses with their sheer vibrancy. Elegy is especially sweeping, sounding like a grand score to a big Hollywood epic…"

Kenneth Morton, Highwire Daze (USA)

Μετάφραση:

«…Οπωσδήποτε ένας καλλιτέχνης παγκόσμιας κλάσης. Κομμάτια όπως τα Anthem Of Love, A Star Brighter Than Others και Give Me A Chance μαγεύουν τις αισθήσεις με την απόλυτη ζωντάνια τους. Το Elegy είναι ιδιαιτέρως σαρωτικό και ακούγεται σαν ένα μεγαλοπρεπές μουσικό θέμα μιας μεγάλης επικής παραγωγής του Hollywood…»


 

Σύντομα μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ του, ο Σάκης Γκουζώνης καθιέρωσε τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες συνθέτες και ενορχηστρωτές ηλεκτρονικής μουσικής, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό με την ομορφιά, το βάθος και την ωριμότητα της μουσικής του.

Στις 5 Οκτωβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε την επίσημη σελίδα του στο iSound [φωτογραφία οθόνης]. Μέχρι το κλείσιμο του iSound από τους ιδιοκτήτες του στις 19 Ιουλίου 2012, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο iSound για σχεδόν τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Επιπρόσθετα, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ένας από τους Top 40 καλλιτέχνες του iSound παγκοσμίως.

Στις 20 Οκτωβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε το επίσημο προφίλ του στο PureVolume [φωτογραφία οθόνης], το οποίο απενεργοποιήθηκε από τον ίδιο το Σάκη Γκουζώνη στις 2 Ιουνίου 2018. Το PureVolume ήταν κάποτε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο. Μέχρι την απενεργοποίηση του επίσημου προφίλ του στο PureVolume, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στο PureVolume για σχεδόν δέκα συνεχόμενα χρόνια, καθώς επίσης ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που σκαρφάλωσε στην κορυφή των PureVolume Music Charts [φωτογραφία οθόνης]. Στις 2 Ιουνίου 2018, ο Σάκης Γκουζώνης είχε 378.423 οπαδούς και φίλους στο PureVolume. Ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έφτασε σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας στο PureVolume.

Το 2008, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2008. Κριτές για αυτόν τον υψηλού κύρους διαγωνισμό ήταν Έλληνες μουσικοί επαγγελματίες, πως οι Γιώργος Φουντούλης, Δημήτρης Κοντογιάννης και Γρηγόρης Σουλτάνης. Ο Σάκης κέρδισε 3ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elegy στην κατηγορία «digital dance music».

Στις 13 Δεκεμβρίου 2008, ο Σάκης Γκουζώνης δημιούργησε το επίσημο προφίλ του στο IMRadio [φωτογραφία οθόνης], το οποίο διέγραψε στις 18 Νοεμβρίου 2013. Μέχρι τη διαγραφή του επίσημου προφίλ του στο IMRadio, ο Σάκης Γκουζώνης ήταν ο πιο δημοφιλής Έλληνας και διεθνής καλλιτέχνης στο IMRadio για σχεδόν πέντε συνεχόμενα χρόνια. Από τις 3 Μαρτίου 2009 έως τις 20 Ιουνίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης είχε επίσης προβληθεί στην κεντρική σελίδα του IMRadio πέντε φορές.

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2009, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 2ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο New Earth σε μορφή MP3 και CD. Πολλοί Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι δημοσίευσαν υπέροχα άρθρα και κριτικές σχετικά με το New Earth και χιλιάδες άνθρωποι επικοινώνησαν με το Σάκη Γκουζώνη για να τον συγχαρούν. Ελληνικοί και διεθνείς ραδιοφωνικοί σταθμοί πρόσθεσαν το New Earth στο πρόγραμμά τους. «Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο New Earth περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής που ακτινοβολούν δύναμη, χαρά, ελπίδα και αγάπη. Μια νέα γη έρχεται, στην οποία τα δάκρυα και ο πόνος δε θα υπάρχουν πλέον», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το New Earth.

 

New Earth
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album New Earth by Sakis Gouzonis

Listen to or download New Earth

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 34:46

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Σεπτεμβρίου 2009

 


"…One of the most popular artists on IMRadio, Sakis has given us From The Sky, Eternal Peace and Elohim. These instrumentals can mesmerize and inspire any listener anywhere on the globe…"

MC Rydel, IMRadio (USA)

Μετάφραση:

«…Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο IMRadio, ο Σάκης μάς έχει δώσει τα From The Sky, Eternal Peace και Elohim. Αυτά τα ορχηστρικά μπορούν να μαγέψουν και να εμπνεύσουν κάθε ακροατή οπουδήποτε στην υδρόγειο…»


 

Το 2009, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στον UK Songwriting Contest 2009 που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν 6.000 τραγούδια υποβλήθηκαν στον UK Songwriting Contest από καλλιτέχνες πολλών διαφορετικών χωρών. Ο Σάκης κέρδισε ένα Βραβείο Ημιφιναλίστ για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elohim στην κατηγορία «instrumental».

Κατά τη διάρκεια της 2ης Συνάντησης Μουσικής & Ποίησης που έλαβε χώρα στις 14 Νοεμβρίου 2009 στην Ελλάδα, ο Σάκης κέρδισε 1ο Βραβείο για το άλμπουμ του New Earth. Το Βραβείο απονεμήθηκε από τον Γιώργο Φουντούλη, πρόεδρο της International Art Society και διευθυντή του Ωδείου που φέρει το όνομά του.

Την ίδια χρονιά, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2009 που διεξήχθη στην Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 2ο Βραβείο για την πρωτότυπη μουσική σύνθεσή του Elohim στην κατηγορία «electronic pop music».

Στις 25 Ιανουαρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 100.000 ακόλουθους σε 196 χώρες και περιοχές, με τον 100.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από την Ιταλία.

Το 2010, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στον UK Songwriting Contest 2010 που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Περισσότερα από 5.000 τραγούδια υποβλήθηκαν εκείνη τη χρονιά στον UK Songwriting Contest από καλλιτέχνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ασία και την Ευρώπη. Ο Σάκης κέρδισε δύο Βραβεία Ημιφιναλίστ για τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Elegy και Eternal Peace στην κατηγορία «instrumental». Οι κριτές του 2010 ήταν ο κορυφαίος παραγωγός και μουσικός διευθυντής Richard Niles, ο κορυφαίος παραγωγός και τραγουδοποιός Simon Ellis, η πρώην υπεύθυνη του BBC Radio 2 Lesley Douglas και άλλοι μουσικοί επαγγελματίες.

Στις 10 Οκτωβρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 3ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο The Tree Of Life σε μορφή MP3 και CD. Το The Tree Of Life έλαβε σπουδαίες κριτικές από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, καθώς επίσης μετάδοση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Άνθρωποι από πολλές διαφορετικές κουλτούρες ευχαρίστησαν το Σάκη Γκουζώνη για όλα τα θετικά συναισθήματα και την αίσθηση ευτυχίας που ένιωσαν μέσα από το The Tree Of Life. «Το τρίτο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο The Tree Of Life περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής που μπορούν να φέρουν θεραπεία και ειρήνη σε κάθε ανοιχτή καρδιά και κάθε ανοιχτό μυαλό», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το The Tree Of Life.

 

The Tree Of Life
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album The Tree Of Life by Sakis Gouzonis

Listen to or download The Tree Of Life

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 39:34

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Οκτωβρίου 2010

 


"…One thing I love about this CD is that it causes my brain to think in images rather than words as I listen… It's not simply the lack of lyrics that causes that, but the vibrant and evocative tones that Sakis chooses. He is able to create a living, visual landscape through his music, which seems rare for electronica…"

Michael Doherty, Michael Doherty's Music Log (USA)

Μετάφραση:

«…Ένα πράγμα που αγαπώ σχετικά με αυτό το CD είναι ότι προκαλεί το μυαλό μου να σκεφτεί με εικόνες παρά με λέξεις καθώς ακούω… Δεν είναι απλά η έλλειψη στίχων που το προκαλεί αυτό, αλλά οι ζωντανοί και ενθυμητικοί ήχοι που ο Σάκης επιλέγει. Είναι ικανός στο να δημιουργεί ένα ζωντανό, οπτικό τοπίο μέσω της μουσικής του, το οποίο φαίνεται να είναι σπάνιο για την electronica…»


 

Στις 5 Νοεμβρίου 2010, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 200.000 ακόλουθους σε 217 χώρες και περιοχές, με τον 200.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από την Ισπανία.

Το 2010, ο Σάκης συμμετείχε επίσης στο διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010, ο οποίος έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Ο Σάκης κέρδισε 1ο Βραβείο για τις πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις του Eternal Peace και Seed Of Hope στην κατηγορία «digital dance music». Αυτή ήταν επίσης η τελευταία φορά που ο Σάκης συμμετείχε σε μουσικό διαγωνισμό.

Στις 21 Οκτωβρίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 300.000 ακόλουθους σε 219 χώρες και περιοχές, με τον 300.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τη Γαλλία.

Στις 11 Νοεμβρίου 2011, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 4ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Ultimate Love σε μορφή MP3. Το Ultimate Love έλαβε πολλές ενθουσιώδεις αντιδράσεις από ακροατές σε όλη την υδρόγειο, καθώς επίσης μεγάλη δημοσιογραφική κάλυψη από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους. Επιπλέον, ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό πρόσθεσαν το Ultimate Love στις playlists τους. «Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Ultimate Love περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής σχετικά με την υπέρτατη αγάπη που όλοι χρειαζόμαστε και αναζητούμε», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Ultimate Love.

 

Ultimate Love
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Ultimate Love by Sakis Gouzonis

Listen to or download Ultimate Love

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 39:57

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Νοεμβρίου 2011

 


"…Strong is a very melodic and well-produced song… Like The Sun would be the perfect song for the end of a sad movie, leading into the credits… Everyday Protection has the perfect pop music structure… Gouzonis is an excellent producer and songwriter…"

Daniel Miller, Blazing Minds (UK)

Μετάφραση:

«…Το Strong είναι ένα πολύ μελωδικό και με καλή παραγωγή τραγούδι… Το Like The Sun θα ήταν το τέλειο τραγούδι για το τέλος μιας λυπητερής ταινίας, οδηγώντας προς τους τίτλους τέλους… Το Everyday Protection έχει την τέλεια pop μουσική δομή… Ο Γκουζώνης είναι ένας τέλειος παραγωγός και τραγουδοποιός…»


 

Στις 20 Φεβρουαρίου 2012, και τα τέσσερα στούντιο άλμπουμ αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 2.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου. Στις 30 Νοεμβρίου 2012, η έκδοση 3.0 αντικατέστησε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2012, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 5ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Vast Victory σε μορφή MP3. Πολλές θετικές κριτικές και άρθρα σχετικά με το Vast Victory δημοσιεύτηκαν από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους. Ο Σάκης Γκουζώνης έλαβε επίσης πολλή υποστήριξη από το διεθνές ακροατήριό του. Επιπρόσθετα, το Vast Victory έλαβε μετάδοση σε Ελληνικούς και διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς. «Το πέμπτο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Vast Victory περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής γεμάτα από εντυπωσιακές μελωδίες και συγχορδίες. Θέλω οι ακροατές μου να ξέρουν ότι είναι εφικτό το να ζουν μια νικηφόρα ζωή», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Vast Victory.

 

Vast Victory
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Vast Victory by Sakis Gouzonis

Listen to or download Vast Victory

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 38:50

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Δεκεμβρίου 2012

 


"…A man much decorated in the world of international music and rated to be the biggest export Greece has ever had, Gouzonis really brings this home with the composition Lead Me HomeTill The End Of Time has a grandeur and a majestic quality about it that, after hearing, one would have to stand and applaud…"

Steve Sheppard, One World Music (UK)

Μετάφραση:

«…Ένας άνδρας πολυπαρασημοφορημένος στον κόσμο της διεθνούς μουσικής και θεωρούμενος ως η μεγαλύτερη εξαγωγή που είχε ποτέ η Ελλάδα, ο Γκουζώνης το καθιστά αυτό σαφές με τη σύνθεση Lead Me Home… Το Till The End Of Time έχει ένα μεγαλείο και μια μεγαλοπρεπή ποιότητα γύρω από αυτό που, αφού το ακούσει κάποιος, θα έπρεπε να σηκωθεί και να χειροκροτήσει…»


 

Στις 7 Ιανουαρίου 2013, Ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 400.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 400.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τον Καναδά.

Στις 13 Αυγούστου 2013, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 6ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Spiritual Unity σε μορφή MP3. Το Spiritual Unity έλαβε άριστες κριτικές από Ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς επίσης θαυμάσιες αντιδράσεις από πολλούς ακροατές παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, το Spiritual Unity έλαβε εκτεταμένη μετάδοση και στην Ελλάδα και διεθνώς. «Το έκτο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Spiritual Unity περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής σχετικά με την πνευματική ενότητα όλων των ανθρώπων», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Spiritual Unity.

 

Spiritual Unity
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Spiritual Unity by Sakis Gouzonis

Listen to or download Spiritual Unity

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:28

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Αυγούστου 2013

 


"…All the songs on the album feel quite grand… The music seems to be made for movies that want to be epic…"

Ted Rogen, The Equal Ground (USA)

Μετάφραση:

«…Όλα τα τραγούδια στο άλμπουμ είναι αρκετά μεγαλοπρεπή… Η μουσική φαίνεται να έχει γίνει για ταινίες που θέλουν να είναι επικές…»


 

Στις 3 Ιανουαρίου 2014, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 500.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 500.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τη Βραζιλία.

Το 2014, η αυξανόμενη δημοτικότητα του Σάκη Γκουζώνη στο διαδίκτυο ήταν παραπάνω και από προφανής. Πιο συγκεκριμένα, στις 11 Ιανουαρίου 2014, μια αναζήτηση για «Sakis Gouzonis» στη Google επέστρεφε περίπου 1.070.000 αποτελέσματα [φωτογραφία οθόνης].

Στις 14 Ιουλίου 2014, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 7ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Golden Heart σε μορφή MP3. Το Golden Heart έπιασε αμέσως την προσοχή πολλών Ελληνικών και ξένων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η υποστήριξη που ο Σάκης Γκουζώνης έλαβε από το διεθνές κοινό του ήταν σαρωτική. Το Golden Heart προστέθηκε επίσης σε ραδιοφωνικές playlists σε Ελλάδα και εξωτερικό. «Το έβδομο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Golden Heart περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής που μπορούν να κάνουν τον ακροατή να νιώσει και ενθουσιασμένος και ήρεμος. Είναι ένα άλμπουμ που δείχνει τη δύναμη που εμπειριζόμαστε όταν αγαπάμε και αγαπιόμαστε», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Golden Heart.

 

Golden Heart
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Golden Heart by Sakis Gouzonis

Listen to or download Golden Heart

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:56

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Ιουλίου 2014

 


"…From the warm, celestial and uplifting textures of the opening The Power Of Your Love to the soothing, blissful and melodic More Than Words Can Say, and the rhythmic clockwork of You Are My Strength, as I listen to this music, I truly feel as if I'm floating through atmospheres, dancing among the stars, and watching a divine interplay among the heavens…"

Rick Jamm, Jamsphere (USA)

Μετάφραση:

«…Από τις ζεστές, ουράνιες και ανεβαστικές υφές του αρχικού The Power Of Your Love έως το καταπραϋντικό, γαλήνιο και μελωδικό More Than Words Can Say και το ρυθμικό ωρολογιακό μηχανισμό του You Are My Strength, καθώς ακούω αυτή τη μουσική, νιώθω πραγματικά σα να επιπλέω μέσα από ατμόσφαιρες, να χορεύω ανάμεσα στα αστέρια και να παρακολουθώ μια θεϊκή αλληλεπίδραση ανάμεσα στους ουρανούς…»


 

Στις 20 Μαΐου 2015 και τα επτά στούντιο άλμπουμ αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 4.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου. Ο Σάκης Γκουζώνης παρέδωσε την υψηλότερη δυνατή ηχητική ποιότητα στους ακροατές του.

Στις 15 Ιουνίου 2015, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 8ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο A World At Peace σε μορφή MP3. Πολλά Ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσίασαν το A World At Peace στους ιστοτόπους τους. Όπως πάντα, ο Σάκης Γκουζώνης έλαβε πολλή υποστήριξη από τους ακόλουθούς του παγκοσμίως. Το A World At Peace προστέθηκε επίσης σε αρκετές ραδιοφωνικές playlists και σε Ελλάδα και παγκοσμίως. «Το όγδοο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο A World At Peace περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής σχετικά με την παγκόσμια ειρήνη, ένας στόχος που είναι ακόμη εφικτός», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το A World At Peace.

 

A World At Peace
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album A World At Peace by Sakis Gouzonis

Listen to or download A World At Peace

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 48:13

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Ιουνίου 2015

 


"…What makes A World At Peace intriguing is its attention to detail. These soundscapes that Gouzonis crafts feel authentic and original… For a long-winded, entirely instrumental electronic effort, A World At Peace conveys incredible emotion in its delivery… Gouzonis' eighth effort is a triumph of originality and nostalgia…"

Brett Stewart, Tilting Windmill Studios (USA)

Μετάφραση:

«…Αυτό που κάνει το A World At Peace ενδιαφέρον είναι η προσοχή του στη λεπτομέρεια. Αυτά τα ηχοτοπία που ο Γκουζώνης δημιουργεί είναι αυθεντικά και πρωτότυπα… Για μια μακροσκελή, ολοκληρωτικά ορχηστρική ηλεκτρονική προσπάθεια, το A World At Peace μεταφέρει εκπληκτικό συναίσθημα στην παράδοσή του… Η όγδοη προσπάθεια του Γκουζώνη είναι ένας θρίαμβος πρωτοτυπίας και νοσταλγίας…»


 

Στις 25 Ιουλίου 2015, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 600.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 600.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Στις 16 Μαΐου 2016, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 9ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Liberating Truth σε μορφή MP3. Ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν πολλές θετικές κριτικές και άρθρα σχετικά με το Liberating Truth. Ο Σάκης Γκουζώνης έλαβε μία τεράστια ποσότητα υποστήριξης από τους ακόλουθούς του επίσης. Επιπρόσθετα, το Liberating Truth προστέθηκε σε ραδιοφωνικές playlists σε Ελλάδα και άλλες χώρες. «Το ένατο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Liberating Truth περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής που χαρακτηρίζονται από μια μοναδική, συναισθηματική γλώσσα. Είναι ένα άλμπουμ σχετικά με την αλήθεια που μπορεί να μας ελευθερώσει από τόσα πολλά πράγματα που προσπαθούν να μας κυριαρχήσουν, να μας προκαλέσουν ζημιά, ή ακόμη και να μας καταστρέψουν», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Liberating Truth.

 

Liberating Truth
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Liberating Truth by Sakis Gouzonis

Listen to or download Liberating Truth

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 37:38

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 16 Μαΐου 2016

 


"…His songs are what you would expect to hear within the soundtrack from a truly epic movie, accompanying and complementing beautiful imagery in a very special way; it's like a journey through sound…"

Andrea Caccese, The Bandcamp Diaries (USA)

Μετάφραση:

«…Τα τραγούδια του είναι αυτό που θα περίμενες να ακούσεις μέσα στο soundtrack από μια πραγματικά επική ταινία, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας όμορφες εικόνες με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο· είναι σαν ένα ταξίδι μέσω του ήχου…»


 

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, ο Σάκης Γκουζώνης έφτασε τους 700.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές, με τον 700.000ό ακόλουθό του να κατάγεται από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις 17 Απριλίου 2017, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 10ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Amazing Space σε μορφή MP3. Πολλά σπουδαία άρθρα και κριτικές σχετικά με το Amazing Space δημοσιεύτηκαν από Ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η υποστήριξη που ο Σάκης Γκουζώνης έλαβε από το παγκόσμιο κοινό του ήταν πραγματικά εκπληκτική. Επιπλέον, το Amazing Space προστέθηκε σε Ελληνικές και διεθνείς ραδιοφωνικές playlists. «Το δέκατο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Amazing Space περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής εμπνευσμένα από την εξερεύνηση του διαστήματος και τις τεχνολογικές ανακαλύψεις που γίνονταν ενόσω δημιουργούσα αυτό το άλμπουμ», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Amazing Space.

 

Amazing Space
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Amazing Space by Sakis Gouzonis

Listen to or download Amazing Space

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 35:16

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Απριλίου 2017

 


"Sakis Gouzonis sculpts a unique aural universe on the classically-informed ambient sweeps of Amazing Space. Cinematic in scope, Sakis Gouzonis creates kaleidoscopic seas of sound with multiple layers interacting in glorious ways…"

Beach Sloth, Beach Sloth (USA)

Μετάφραση:

«Ο Σάκης Γκουζώνης σμιλεύει ένα μοναδικό ακουστικό σύμπαν στις κλασσικά ενημερωμένες ατμοσφαιρικές κινήσεις του Amazing Space. Κινηματογραφικός σε έκταση, ο Σάκης Γκουζώνης δημιουργεί καλειδοσκοπικές θάλασσες ήχου με πολλαπλά στρώματα που αλληλεπιδρούν με ένδοξους τρόπους…»


 

Στις 18 Αυγούστου 2018, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 11ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Open Horizon σε μορφή MP3. Το Open Horizon ενθουσίασε πολλούς δημοσιογράφους και άγγιξε τις καρδιές πολλών ακροατών σε παγκόσμια κλίμακα. Επιπλέον, το Open Horizon έλαβε εκτεταμένη ραδιοφωνική κάλυψη και σε Ελλάδα και παγκοσμίως. «Το εντέκατο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Open Horizon περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής σχετικά με το μέλλον της ανθρωπότητας, ένα μέλλον το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένας ανοιχτός ορίζοντας πολλών θετικών πιθανοτήτων», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Open Horizon.

 

Open Horizon
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Open Horizon by Sakis Gouzonis

Listen to or download Open Horizon

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 34:20

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Αυγούστου 2018

 


"Greece is a country with a tradition in both beautiful classic and electronic music, so there's no surprise these two not only meet, but fit so well in Open Horizon by Sakis Gouzonis… The tracks are very cinematic… Open Horizon is an album made with a lot of care, love and understanding of the craft…"

Drooble Team, Drooble (Bulgaria)

Μετάφραση:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα με παράδοση και στην όμορφη κλασσική και στην ηλεκτρονική μουσική, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι αυτά τα δύο όχι μόνο συναντώνται, αλλά δένουν τόσο καλά στο Open Horizon από το Σάκη Γκουζώνη… Τα κομμάτια είναι πολύ κινηματογραφικά… Το Open Horizon είναι ένα άλμπουμ φτιαγμένο με πολλή φροντίδα, αγάπη και κατανόηση της τέχνης…»


 

Σε μια προσπάθεια να δώσει στους ακροατές του μια καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία, ο Σάκης μετέφερε τον επίσημο ιστότοπό του, www.sakisgouzonis.com, σε μια νέα εταιρεία διαδικτυακής φιλοξενίας στις 30 Νοεμβρίου 2018.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και τα έντεκα στούντιο άλμπουμ αναβαθμίστηκαν στην έκδοση 5.0 για καλύτερη ποιότητα ήχου. Για άλλη μια φορά, ο Σάκης Γκουζώνης παρέδωσε την υψηλότερη δυνατή ηχητική ποιότητα στους ακροατές του.

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το 12ο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Precious Time σε μορφή MP3. Το Precious Time μάγεψε πολλούς δημοσιογράφους και ακροατές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Precious Time πήρε επίσης χρόνο μετάδοσης σε Ελληνικούς και διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς. «Το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ μου με τίτλο Precious Time περιλαμβάνει δέκα κομμάτια όμορφης ηλεκτρονικής μουσικής σχετικά με το χρόνο. Πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο και να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς τον ξοδεύουμε, επειδή δεν μπορούμε ποτέ να σταματήσουμε το χρόνο ή να μετακινηθούμε πίσω στο χρόνο», ο Σάκης Γκουζώνης είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά με το Precious Time.

 

Precious Time
by Sakis Gouzonis

Beautiful electronic music album Precious Time by Sakis Gouzonis

Listen to or download Precious Time

Είδη: Ηλεκτρονικό | Κινηματογραφικό | Ορχηστρικό

Μορφή: MP3 (320 kbps)

Συνολική Διάρκεια: 32:07

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου 2019

 


"…Thematically, the album is dedicated to our perception, understanding and appreciation of time… Once again, Gouzonis is flawless, not only in transforming his ideas and emotions into actual music, but also in handling a top-level sound production…"

Drooble Team, Drooble (Bulgaria)

Μετάφραση:

«…Θεματικά, το άλμπουμ είναι αφιερωμένο στη δική μας αντίληψη, κατανόηση και εκτίμηση του χρόνου… Για άλλη μια φορά, ο Γκουζώνης είναι άψογος, όχι μόνο στο να μετατρέπει τις ιδέες και τα συναισθήματά του σε πραγματική μουσική, αλλά και στο να χειρίζεται μια κορυφαίου επιπέδου ηχητική παραγωγή…»


 

..:: Τρέχουσα Κατάσταση ::..

Σήμερα, ο Σάκης Γκουζώνης είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας ανεξάρτητος συνθέτης. Από τις 17 Οκτωβρίου 2007, έχει αποκτήσει περισσότερους από 770.000 ακόλουθους σε 220 χώρες και περιοχές. Είναι ο πρώτος και ο μοναδικός Έλληνας ανεξάρτητος συνθέτης που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο φήμης και επιτυχίας.

Ο Σάκης Γκουζώνης έχει επίσης ένα εκτεταμένο ιστορικό περιοδείας. Από το 1995, έχει δώσει πάνω από 1.000 recitals σε πολλές Ελληνικές πόλεις, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο, Κατερίνη, Τρίκαλα, Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Κόρινθο, Καρδίτσα και Ελασσόνα. Αναρίθμητοι άνθρωποι έχουν παραβρεθεί και έχουν απολαύσει τα recitals του.

Μέχρι τώρα, ο Σάκης Γκουζώνης έχει λάβει μαζική δημοσιογραφική κάλυψη από διεθνή ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των Highwire Daze (ΗΠΑ), IMRadio (ΗΠΑ), CountryHome (Γερμανία), Blazing Minds (ΗΒ), Michael Doherty's Music Log (ΗΠΑ), AltSounds (ΗΠΑ), Eyeplug (ΗΒ), One World Music (ΗΒ), Broadway World (ΗΠΑ), The Equal Ground (ΗΠΑ), The Music Blog (Αυστραλία), Jamsphere (ΗΠΑ), Beach Sloth (ΗΠΑ), Top40-Charts (ΗΠΑ), Tilting Windmill Studios (ΗΠΑ), The Muse's Muse (Καναδάς), New Music Weekly (ΗΠΑ), The Bandcamp Diaries (ΗΠΑ), CrazyPellas (ΗΒ), CreativInn (ΗΠΑ), We Are Going Nowhere (Ινδονησία), RnM (Ινδία), MuzEnt (Πακιστάν) και Drooble (Βουλγαρία). Ο Σάκης Γκουζώνης έχει επίσης λάβει μαζική δημοσιογραφική κάλυψη από Ελληνικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων των Επαρχιακός Λόγος, Η Έκδοση της Ελασσόνας, Ημερήσιος Κήρυκας, Ελευθερία, Mic, Tro-ma-ktiko, Tralala, Music Dreams, Τα Νέα του Ολύμπου, Flow, Cine Gear, Net Periodiko, Larissa Net, On Larissa, Ζούγκλα, Typologos, Ελληνικό Φαινόμενο, Ράδιο Ελασσόνα, Tρίκκη Press, Paidis, MC News, Leuki Poli, Music Press, Kosmos Larissa, Amigo και Elassona City.

Ο Σάκης Γκουζώνης αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στο 13ο στούντιο άλμπουμ του, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2020.

Τελευταία Ενημέρωση: 26 Σεπτεμβρίου 2020

 


Σάκης Γκουζώνης – Βιογραφία

Πολύ Σημαντικές Ημερομηνίες (Όλες οι ημερομηνίες είναι μέρα.μήνας.έτος.)

16.03.1978 | Ο Σάκης Γκουζώνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

01.08.2008 | Ο Σάκης Γκουζώνης λάνσαρε τον επίσημο ιστότοπό του, www.sakisgouzonis.com.
Copyright © 2008-2020 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

08.08.2008 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το First Contact (1ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2008 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

09.09.2009 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το New Earth (2ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2009 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

10.10.2010 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το The Tree Of Life (3ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2010 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

11.11.2011 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Ultimate Love (4ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2011 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

12.12.2012 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Vast Victory (5ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2012 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

13.08.2013 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Spiritual Unity (6ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2013 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

14.07.2014 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Golden Heart (7ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2014 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

15.06.2015 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το A World At Peace (8ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2015 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

16.05.2016 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Liberating Truth (9ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2016 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

17.04.2017 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Amazing Space (10ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2017 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

18.08.2018 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Open Horizon (11ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2018 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.

19.09.2019 | Ο Σάκης Γκουζώνης κυκλοφόρησε το Precious Time (12ο ηλεκτρονικό μουσικό άλμπουμ).
Συνθέτης / Ενορχηστρωτής / Παραγωγός / Performer: Σάκης Γκουζώνης
Αριθμός Ηλεκτρονικών Μουσικών Κομματιών: 10
Copyright © 2019 Σάκης Γκουζώνης (Όνομα Γέννησης: Αθανάσιος Γκουζώνης). All Rights Reserved.